Aktuelt

Invitation til hundejere af kortsnudede hunde 6. mar 2019

læs mere
Fagdyrlæge i hund og kat

Januar 2018:
Astrid blev fagdyrlæge i mindre husdyr i efteråret 2016. Hun er nu startet op med en overbygning på uddannelsen - Master i intern medicin hos hund og kat.

Denne uddannelse er udviklet i et samarbejde mellem Den Danske Dyrlægeforening og Københavns Universitet (hvor dyrlægeuddannelsen i dag hører under). Uddannelsen består af forskellige moduler, både med undervisning på universitet og med hjemmeopgaver og eksaminer.

Uddannelsen tages sideløbende med det almindelige arbejde. Selv om uddannelsen er dansk funderet er den international, det officielle navn er Master of Companion Animal Clinical Science.

Uddannelsen tager 2 år og Astrid håber på at kunne afslutte den i efteråret 2019.

læs mere
Tandbørstning

Der dannes dagligt belægninger, også kaldet plak, på din hunds tænder. Plak, der får lov at blive siddende på tænderne bliver…

læs mere
Tjek din hund

Der er i øjeblikket et meget alvorligt udbrud af sygdommen hvalpesyge hos mink. Den virus, der giver hvalpesyge hos mink, er den samme virus, som giver hundesyge hos hund, og den smitter mellem arterne.

læs mere
Hvalpen flytter ind

Der er meget at tænke på, når hvalpen flytter ind. Sørg for at have god tid og kendt hvalpefoder parat.

læs mere
Vagt dyrlægen

læs mere
Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.