Om os

Dyrlægerne Egtved

Hos os sætter vi det enkelte dyr og dets ejer i centrum. Vi anskuer eventuelle sygdomme ud fra en helhedsbetragtning, og bestræber os på altid at finde den bedste løsning for netop det specifikke problem vi står med.
 
Mange besøg hos dyrlægen er for det meste af afslappet karakter, som for eksempel årlig sundhedsundersøgelse og eventuel vaccination, tandrensninger, HD- eller albueleds-røntgenbilleder, negleklip, drægtighedsscanninger eller lignende. Desuden er du altid velkommen til at kigge forbi med dit dyr hvis det skal vejes, eller bare vil snuse til klinikken. Men husk - hvis du ønsker en konsultation skal du bestille tid.
 
Hvis det er mere alvorligt står vi klar med det samme. Vi undersøger naturligvis dyret først sammen med ejeren. Hvis det er nødvendigt, kan vi være nødt til at indlægge dit dyr, eller udtage prøver til laboratorieundersøgelser. Nogle af disse udfører vi her på stedet, så vi kan få et hurtigt svar, mens andre sendes ud af huset til speciallaboratorier.
 

Netdyredoktors nyhedsbrev Vi er en del af VetFamily, som står bag Netdyredoktor. Få nyheder om kæledyrs sundhed, symptomer og behandling.

Du modtager faglig information, tips og tricks og gode tilbud 2-4 gange om måneden. Nye abonnenter får en rabatkode på 10% til webshoppen.